19.4 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
ValladKohila valdKohila võõrustas Raplamaa spordimängude seitset osavõistlust

Kohila võõrustas Raplamaa spordimängude seitset osavõistlust

Raplamaa spordimängud jätkusid möödunud pühapäeval, 10. septembril Kohila staadionil, kus peeti seitse osavõistlust – 3×3 korvpall, 3×3 võrkpall, naiste ja meeste kergejõustik, petank, pendelteatejooks ja juhtkonnavõistlus.

Kui rääkida pühapäeval Kohila staadionil toimunud seitsmest osavõistlusest, võib öelda, et koduseinad ja -staadion soosisid kohalikke sportlasi. Kohila võttis tervelt neli alavõitu: võrkpall, korvpall, naiste kergejõustik ja pendelteatejooks. Rapla teenis alavõidud petankis, juhtkonnavõistluses ja meeste kergejõustikus. Märjamaa ja Kehtna jäid seekord alavõiduta.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare