17.2 C
Rapla
Reede, 19 juuli 2024
Politsei- ja päästeteatedPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
9. septembril sai politsei teate, et Järvakandi alevis Kooli tänaval ähvardas 47-aastane mees 39-aastast meest noaga. Politsei pidas 47-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Rapla vald
7. septembril alustati kriminaalmenetlust selles, et augusti lõpus lõhkusid seni tuvastamata isikud korteriukse ja sisenesid korterisse. Ukse lõhkumisega tekitatud varaline kahju on 300 eurot. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Pistikupesa suitses
6. septembril kell 19.25 teavitati häirekeskust, et Raplas Mahlamäe tänava korteris hakkas suitsema pistikupesa. Päästjad kontrollisid lühisesse läinud pistikupesa üle, edasist ohtu ei olnud ning palusid elanikel pöörduda elektriku poole elektrisüsteemide kontrollimiseks.

Elamu hävis tules
6. septembri hilisööl kell 23.53 süttis Raplas Jõe tänaval põlema kahekordne eluhoone. Inimesi tulekahju hetkel sees ei olnud. Esimese korruse ahjust alguse saanud põleng levis kiiresti teisele korrusele ning päästjate saabumise ajaks põles maja juba lahtise leegiga ja ohus olid ka lähedal asuvad kõrval- ja naaberhooned. Päästjad asusid lisaks majapõlengu kustutamisele kaitsma kõrvalhooneid süttimise eest.
Kahjuks muutus eluhoone tulekahju tõttu elamiskõlbmatuks ning ka varisemisohtlikuks. Majaomanikule leidis vallavalitsus ajutise öömaja. Päästetööd lõpetati varahommikul kell 4.18 ning hommikul käisid päästjad tegemas järelkustutust.

Põllul põles ralliauto
8. septembril kell 21.21 teavitati häirekeskust, et Märjamaa vallas Kohtru küla koristatud viljapõllul on leekidesse lahvatanud põlluralliks mõeldud sõiduauto. Päästjad kustutasid põlengu kell 22.26. Sõiduk hävis tules täielikult.

Liiklusõnnetus Kuusikul
9. septembril kell 20.51 sõitsid päästjad Kuusiku alevikus juhtunud liiklusõnnetusele. Auto oli sõitnud teelt välja ja maandunud katusele ning päästjaid vajati auto süttimisohu likvideerimiseks. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare