15 C
Rapla
Neljapäev, 21 sept. 2023
UudisedRapla muusikakooli ehitus seadis vallavalitsuse dilemma ette

Rapla muusikakooli ehitus seadis vallavalitsuse dilemma ette

Rapla muusikakooli uue hoone ehituse käigus kujunes tööprojekt oluliselt kallimaks, kui esialgne põhiprojekt ette nägi. See seadis vallavalitsuse dilemma ette, kus tuli valida, kummast projektist edasiste tööde käigus lähtuda.
Otsuseni jõuti 28. augustil vallavalitsuse istungil – edaspidistes töödes lähtutakse esialgsest põhiprojektist, mis on odavam. Tööprojekti järgi jätkatakse töid ainult suure saali viimistluse juures ja kohtades, kus erinevus põhiprojektist on minimaalne.
Rapla abivallavanem Rain Terras tõi välja, et erinevus põhi- ja tööprojekti vahel puudutab valgustite paigutust, nende arvu ning seinaplaate. “Tööprojektis on tulnud esile teatavad 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused