18.3 C
Rapla
Reede, 19 juuli 2024
UudisedRaplamaa keskerakondlased: Ootame Kõlvartit nüüd Raplamaale

Raplamaa keskerakondlased: Ootame Kõlvartit nüüd Raplamaale

Keskerakonna erakorraline kongress kogunes pühapäeval, 10. septembril Paides ning valis erakonna uueks esimeheks Mihhail Kõlvarti. Raplamaa Sõnumid pöördus kohalike Keskerakonna liikmete poole, et uurida, mida nemad sellest valikust arvavad.

Erakonna Raplamaa piirkond oli teatavasti varem välja öelnud, et nemad toetavad kongressil Kõlvarti vastaskandidaati Tanel Kiike. Nüüd oodatakse, et värske esimees tuleks visiidile ka Raplamaale.
Keskerakonna esimeheks valitud Mihhail Kõlvart pälvis kongressil 543 delegaadi toetuse ning Kiik kogus 489 häält. Isegi kui vahe ei olnud väga suur, oli Kõlvarti võit ikkagi kindel. “Lõpptulemus näitas, et mõlemad kandidaadid olid tugevad – sisuliselt oli nende toetus võrdne. Raplamaa piirkonna juhatus arutab poliitilist olukorda laupäeval toimuval koosolekul. Isiklikult austan kongressi otsust ja lähtun põhimõttest, et pärast kaklust rusikatega ei vehita,” ütles Keskerakonna Raplamaa piirkonna esimees Andres Kalvik.
Kehtna vallavolikogu esimees Katrin Anto on olnud Keskerakonna liige alates aastast 2005. 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare