14.9 C
Rapla
Teisipäev, 18 juuni 2024
SportRogaini EM-ilt tuli Rapla maakonda kaks tiitlit

Rogaini EM-ilt tuli Rapla maakonda kaks tiitlit

Timmo Tammemäe ja Sander Linnus kindlustasid oma positsiooni Euroopa ja maailma parima rogainitiimina. Juulis teenisid nad Ameerika Ühendriikides peetud maailmameistrivõistlustel MM-tiitli, nüüd lisandus Euroopa meistrivõistlustel Soomes ka EM-tiitel.

Lisaks Timmo Tammemäele tuli Rapla maakonda veel teinegi EM-tiitel, sest naiste arvestuses tulid Euroopa meistriteks Mariann Sulg ja Maris Terno.
Rogaini Euroopa meistrivõistlused toimusid tänavu Soomes Turu linna lähistel Pöytyä vallas. Eestlased valitsesid seda võistlust nii meeste, naiste kui ka segavõistkondade kategoorias. Kokku osales Euroopa meistrivõistlustel 221 võistkonda.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare