-0.3 C
Rapla
Kolmapäev, 1 mai 2024
PersoonSüdamega vabatahtliku töö juures

Südamega vabatahtliku töö juures

Eesti aasta küla tiitel omistati sel aastal Kaereperele. Nii kõrge tunnustuseni viis pikaaegne tiimitöö MTÜ-s Arendusselts Koduaseme, kus kõike tehakse Kaerepere elanike heaolu nimel. Üks jõud selle liikumise taga on Leaanyka Leisson, kes on ühtlasi MTÜ juhatuse liige.

Selleks, et nii kõlava tiitlini jõuda, on tulnud aastate kaupa vaeva näha. Tiitel teebki südame soojaks, aga samas on Leisson esimene, kes ütleb, et kogu see vaev oleks olnud seda väärt ka ilma aasta küla tiitlita. Möödunud laupäeval, 9. septembril tähistati võidetud tiitlit üritusega “Kaerepere lustib”.
19. augusti õhtupoolikul oli aga Leisson ka ise Sadala külaplatsil kohal, kui Külaliikumine Kodukant võitja välja kuulutas. Pinge oli õhus, sest eelnevalt ei olnud teada, kuhu Eestimaa nurka tiitel läheb. Mõningaid vihjeid oli siiski antud, sest mõni päev varem olid Kaerepere vahel sõitnud nii ERR-i kui ka TV3 logodega bussid ja oli filmitud. Selline haruldane vaatepilt köitis kohalike tähelepanu. Nii mõnigi haaras seepeale telefoni ja helistas Leaanykale, et uurida, mis toimub. Konkreetset vastust ei teadnud temagi, aga võis aimata, et see on seotud aasta küla konkursiga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare