17.2 C
Rapla
Neljapäev, 28 sept. 2023
UudisedRaplamaa Sõnumid näitab otseülekandes Raplamaa JK ja Pärnu JK Vaprus U21 mängu

Raplamaa Sõnumid näitab otseülekandes Raplamaa JK ja Pärnu JK Vaprus U21 mängu

Jalgpalli Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna ja lääne piirkonnas lähevad laupäeva, 16. septembri õhtupoolikul vastamisi Raplamaa JK ja Pärnu JK Vaprus U21. Kohtumist saab vaadata otseülekandes Raplamaa Sõnumite veebilehel sõnumid.ee.

Raplamaa JK on viimastes voorudes olnud heas hoos, alistades järjest Pärnu JK Poseidoni 4:0 ning seejärel FC Kose 5:2. Pärnu JK Vaprus U21 alistamine saab aga nendest kahest olema kindlasti suurem väljakutse, sest nemad paiknevad liigatabelis teisel positsioonil. Senise seitsemeteistkümne kohtumisega on Vaprusel kirjas 14 võitu ja 3 kaotust. Raplamaa JK on see-eest kogunud 5 võitu, 5 viiki ja 7 kaotust, mis annab tabelis üheksanda koha.
Teise liiga lõuna- ja lääne piirkonna 18. vooru kohtumine Raplamaa JK ja Pärnu JK Vaprus U21 vahel toimub Rapla Kesklinna kooli staadionil. Pall pannakse laupäeval, 16. septembril mängu kell 17. Otseülekanne sõnumid.ee veebilehel algab mõni minut varem.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused