5.5 C
Rapla
Teisipäev, 21 mai 2024
SisuturundusMiks on veskiga kohvimasinasse investeerimine oma hinda väärt

Miks on veskiga kohvimasinasse investeerimine oma hinda väärt

Sisuturundus

Turul on väga palju erinevaid kohvimasinaid. Ükskõik, kas soovite protsessi automatiseerida, seda telefoni kaudu juhtida või teil on isu hoopis baristaks saada ja selleks vajalikke oskusi omandada, igaühe jaoks on turul midagi.

Jahvatusvõimalustega kohvimasinad on praegu väga populaarsed ja on ilmselge, miks. Inimesed tunnevad täna palju rohkem huvi kohvisortide vastu, mida nad tarbivad. See tähendab omakorda, et nad tahavad ka omada kontrolli ubade jahvatuse üle. Sellel on palju erinevaid eeliseid, mida me siin juhendis ka avame, kuigi – veskiga kohvimasina eest peab võib-olla veidi rohkem kukrut kergendama.

Te ei pea ostma eraldi seisvat kohviveskit

Isegi kui alustate oma kohviteekonda eeljahvatatud kohviga, on võimalus, et tulevikus soovite omale hoopis kohviube jahvatada ja osta. Kui peate tulevikus ostma eraldiseisva veski ja see on teie kohvimasinast väljaspool, on sellel aga ka mõned miinuspooled.

1. Lisakulu. Veski eraldi ostmine maksab palju suurema tõenäosusega rohkem. Nagu enamik asju, on kokkupandud esemete ostmine palju soodsam, kui eraldi toodete soetamine.
2. See võib võtta rohkem ruumi. Veskiga kombineeritud kohvimasinate puhul on see seadme sisse ehitatud, kuid kui ostate need eraldi, vajate veski hoidmiseks ja kasutamiseks lisaruumi.

Värske kohv on parim

Ei saa eitada, et värskelt jahvatatud kohv on parim. Kui see on jahvatatud, hakkab selle kvaliteet õhuga kokkupuutel kohe halvenema. Näiteks kohviubade hoiustamiseks on õhukindlad anumad väga olulised.

Teame, et ideaalne aeg kohvivalmistuseks on kohe pärast jahvatamist, ning kui olete seda tüüpi inimene, kes tõesti hoolib pakutavate kohvijookide kvaliteedist, on veski ideaalne valik.

Kohviube on lihtsam säilitada

Arvame, et kohviube on palju lihtsam säilitada kui jahvatatud kohvi (ja ka nendest kohviubadest on väiksem võimalus kapi peale segadust tekitada).
Kohviube saab lihtsa vaevaga karpi panna ja külmutada. See tähendab, et need jäävad kasutuskõlblikuks palju pikemaks ajaks. Seda peetakse suures osas parimaks kohvi säilitamisviisiks, kuid sellel ei ole sama mõju, kui jahvatatud kohvi külmutamisel, mis võib sulatamisel vesiseks muutuda.

Teil on katsetamiseks rohkem võimalusi

Kui ostate eeljahvatatud kohvi, piirdute riiulil olevate valikutega. Lisaks ei saa pärast kohvi ostmist jahvatusastet muuta.
Kui aga ostate ube, on teil võimalus katsetada erinevate jahvatustega. Tegelikult teame, et jahvatusastmetel on tohutu erinevus. Barista ütleb, et kui valmistate espressopõhist jooki, peate kasutama peenjahvatust, kuid kui kavatsete valmistada midagi, millel on pikem tõmbeaeg, ei pea te peenjahvatust kasutama. Jämedam võib isegi parem olla.
Samuti on võimalik, et leiate oma lemmiku veski seadeid kohandades ja ideaalset jahvatussuurust otsides. Kui olete ostnud kohvioad ja veskiga kohvimasina, on teil tõenäoliselt nende seadistuste üle ka kontroll, mis tähendab, et saate teha huvitavaid katseid. Ühest pakist kohviubadest saab palju erinevaid jahvatusi ja eri tüüpi kohvi.

Hind on muutunud mõistlikumaks

Üks asi, mis aitab teil kohvimasina hinda mõista, on lihtne tõsiasi, et need on muutunud odavamaks. Nagu peaaegu iga asja puhul, kipub hind langema ka siis, kui turg muutub suuremaks ja turule tuuakse rohkem tooteid. Kohvitoodetega on samamoodi.
See tähendab, et veskiga kohvimasina ostmine pole kaugeltki väljapressimine ja võib tegelikult olla väga mõistlik väljaminek.

Kokkuvõte – miks on veskiga kohvimasinasse investeerimine oma hinda väärt

Kombinatsioon uutest ja põnevatest funktsioonidest ning asjaolust, et kohvimasinate hind on langenud, tähendab, et üha rohkem inimesi investeerib mudelitesse, millel on veskid. See on suure tõenäosusega palju mugavam ja annab teile rohkem valikuvõimalusi serveeritava joogi tüübi osas.

Kui olete rahul sellega, et joote kogu aeg ainult ühte tüüpi kohvi, siis ei pruugi te veski pärast liialt muretseda, kuid neile, kes on kirglikud kohvifännid, soovitame valida lisatud veskiga mudeli.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare