27.7 C
Rapla
Teisipäev, 28 mai 2024
SportAndres Liiv ja Kristina Vaha maailma spordimängudel hõbedal

Andres Liiv ja Kristina Vaha maailma spordimängudel hõbedal

Alari Liiv

7.-10. septembrini toimusid Itaalias Cervias 5000 atleedi osalusel maailma spordimängud, kus oli kavas ka võistlustants. Võistlustantsu maailmamängudel osales kokku 750 tantsijat 42 riigist. Kõige kõrgemas, täiskasvanute master-kategoorias tulid standardtantsudes 18 paari osalusel hõbemedalile Raplamaa tantsuklubi Mustang esindajad Andres Liiv ja Kristin Vaha. Võistluse võitsid 2022. aasta maailmameistrid Nikolai Darin ja Natalia Seredina Moldovast.
Mustangist tegi kaasa ka teine tantsupaar – 11-aastased Rosanna Aru ja Itan Guralnik (TK Laguun), kes alla 16 vanusegrupis tulid standardtantsudes 28 paari osalusel 13-ndaks ning ladina-ameerika tantsudes 55 paari hulgas 22. kohale. Järgmised maailma spordimängud toimuvad kahe aasta pärast Kreekas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare