7.7 C
Rapla
Neljapäev, 9 mai 2024
PersoonTriinu Reedik tahab, et iga õpilane ennast klassiruumis hästi tunneks

Triinu Reedik tahab, et iga õpilane ennast klassiruumis hästi tunneks

Triinu Reedik tegi kannapöörde ja vahetas psühholoogi ameti Kehtna põhikooli bioloogiaõpetaja oma vastu välja. „Mul tekkis suur sisemine tung olla just see aktiivne osaline klassiruumis ja anda oma panus sellesse, et õpilased tunneksid ennast klassiruumis hästi,” kirjeldab ta.

Triinu kasvas Tallinnas. Nagu ta ise ütleb, siis Mustamäe mändide all. Juba lapsena meeldis talle aga looduses olla. „Ronisin puude otsas ja ujutasin laevukesi porilompides,” ütleb ta naerdes ja lisab: „Oli loogiline tulla linnakärast kaugemale, seda eriti siis, kui lapsed  sündisid.”
Kogu Triinu emapoolne suguvõsa on Raplamaalt pärit ja nii seadis Triinugi enda just siin sisse. Mitu aastat elas ta Vaimõisa metsade vahel keset rahu ja vaikust. „See oli hästi tugev kontrast, aga sellega harjus väga kiiresti,” kirjeldab ta. Tänaseks elab Triinu Raplas, aga naudib siinset rahulikumat tempot senini.

Õpingud kahes koolis korraga
Triinu haridusteekond näitab selgelt naise janu uute teadmiste järele. „Ma ei kannata koolist pikalt kaugel olla,” ütleb ta naerdes. Pärast gümnaasiumi lõpetamist läks ta psühholoogiat õppima. „Mul polnud õrna aimugi, mida ma teha tahan,” tunnistab ta ausalt. Olles aga viieline õpilane, tundus ülikooli astumine loogiline järgmine samm. „Vaatasin erialasid ja mida seal pakutakse. Kui ma õppekavasid võrdlesin, tundus psühholoogia lihtsalt selline, mis mulle nendest valikutest kõige rohkem endale huvi pakkus. Nii ma seda 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare