2.7 C
Rapla
Reede, 1 märts 2024
OtseülekanneVaata järgi ⟩ Raplamaa JK - Vändra JK Vaprus

Vaata järgi ⟩ Raplamaa JK – Vändra JK Vaprus

Tegemist on jalgpalli Eesti meistrivõistluste teise liiga 19. vooru mänguga, mis toimub pühapäeval, 24. septembril. Pall pannakse mängu kell 17. Otseülekanne sõnumid.ee veebilehel saab alguse mõni minut varem.
Raplamaa JK alistas viimati 3:2 Pärnu JK Vaprus U21. Selles mängus oli poolajapausile minnes Pärnu meeskond 2:0 eduseisus, kuid teisel poolajal lõi Rapla kolm vastuseta väravat ja võitis. Vändra JK Vaprus jäi oma viimatises kohtumises 1:6 alla Harju JK Laagri U21-le. Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna- ja läänepiirkonna turniiritabelis asub Raplamaa JK praegu üheksandal ning Vändra JK Vaprus viiendal positsioonil. Samas on Vändra pidanud kolm mängu rohkem.
Raplamaa JK-l on praegu kirjas 6 võitu, 5 viiki ja 7 kaotust. Vändra JK Vaprus on saanud 8 võitu, 5 viiki ja 8 kaotust. Viimati läksid samad meeskonnad vastamisi tänavu 12. mail Vändras. Siis lõppes kohtumine viigiliselt 2:2.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused