15.5 C
Rapla
Teisipäev, 30 apr. 2024
SportArnel Dedic: Rapla on minu jaoks õige koht

Arnel Dedic: Rapla on minu jaoks õige koht

Avis Utilitas Rapla alustas uut hooaega Paf Eesti-Läti korvpalliliigas valusa kaotusega Tallinna Kalev/SNABB-i vastu. Reede, 22. septembri õhtul peetud kohtumise võitsid külalised pealinnast 78:72.

Raplamaa Sõnumite ajakirjanik istus esmaspäeval laua taha Avis Utilitas Rapla peatreeneri Arnel Dediciga, et küsida nii avamängu kui ka selle kohta, mis sihtidega tervele hooajale vastu minnakse.

Loomulikult ei ole kaotusega alustamine kellegi jaoks meelepärane ning Dedic ütles, et sellele ei ole ka ühtegi vabandust. Eriti keeruliselt kulges reedeses mängus esimene veerandaeg, kui ühel hetkel leidis Rapla end kaotusseisust 22:3. Oluline on märkida, et Rapla mängis ilma kahe põhimeheta. Puudusid Martin Paasoja ja Obrad Tomic. Lisaks eelmise hooaja lõpust pärit karistusele puudus Tomic ka vigastuse tõttu. Dedic avaldas lootust, et järgmiseks mänguks Ogre vastu on ta tagasi koosseisus.
Mäng Kalevi vastu oli õnnetu ka seetõttu, et vigastada sai ameeriklasest leegionär Raylon Howard. Ta kukkus süütus olukorras ning murdis väikese luu paremas käes. Tegemist on võrdlemisi tõsise vigastusega, mis hoiab teda esialgse info kohaselt väljaku ääres kuni neli nädalat.

◆ Hooaja esimeses mängus tuli Raplale kaotus 72:78. Esimese veerandaja algus oli katastroofiline. Mis mängu alguses juhtus?
Arnel Dedic: Ma ei usu, et me meeskonnana mõistsime, kuidas on vaja hooaja esimesele mängule vastu minna. Miks nii oli? Minu jaoks on see jätkuvalt küsimärk, aga me olime liiga pehmed. Kaitses ega rünnakul ei teinud me seda, mida oleks pidanud. Esimese kolme minuti jooksul võtsid vastased neli või viis lauapalli rünnakul, millest nad ka skoori tegid. Aga selliseks etteasteks esimesel veerand­ajal ei ole mingeid vabandusi. Meil on meeskonnana sellest palju õppida.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare