-4.3 C
Rapla
Laupäev, 2 dets. 2023
ArvamusLaste võimaluste piiramine peaks olema meie viimane valik

Laste võimaluste piiramine peaks olema meie viimane valik

Arusaadav, et tänases majandusolukorras on vaja leida kokkuhoiukohti. Sellegipoolest tilgub mul lapsevanemana süda verd, kui näen lastega seotud kulude jõudsat kasvu. Alanud õppeaastal on kahelapselise pere jaoks lasteaia kohatasu tõusnud 100%, teatud huviharidus möödunud hooajaga võrreldes ”kõigest” 50%.
Loomulikult võib siinkohal öelda, et lasteaia kõrval on vähemalt huviharidus iga pere vaba valik. Võiks ju öelda, et ühelgi lapsel ei jää suureks kasvamata, kui pere võimaluste puududes talle mõne muusikainstrumendi või jalgpalli õppimist võimaldada ei saa.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused