-4.3 C
Rapla
Laupäev, 2 dets. 2023
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Kelmus
18. septembril sai politsei teate, et Raplamaal elav mees soovis Facebook Marketplace´i kaudu osta nutitelefoni ja leppis tehingus müüjaga kokku. Mees kandis müüjale üle 300 eurot, kuid kaupa ei saanud.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Ahi ajas suitsu sisse
19. septembril kell 16.16 helistas häirekeskusesse inimene, kes oli teinud kodusesse ahju tule ning tuba oli suitsu täis valgunud. Päästjate saabumise ajaks ajas siibri vahelt sisse paksu suitsu, mis oli täitnud juba kogu maja. Päästjad võtsid põlevad tukid ahjust välja, kontrollisid üle pööningu ja korstna ümbruse ning otsustasid majaperenaisel ära keelata edasise kütmise niikauaks, kuni ekspert on olukorra üle vaadanud ja ohutuses veendutud.

Viljakuivatis  põles kaer
19. septembril kell 13.57 süttis Märjamaa vallas Varbola külas põlema viljakuivati. Umbes 20 meetri kõrguses hoones kuivatati kaera, mis põlema süttis. Päästjad suutsid ca 40 ruutmeetri suuruse põlengu kontrolli alla saada kell 16.44 ning lõplikult kustutati tulekahju kell 17.19.

Prügilõkked
19. septembril kell 15.45 teavitati päästjaid, et Aespa alevikus tehakse metsas lõket ning see ohustab ümbritsevat. Päästjad tuvastasid metsa alla tehtud lõkke, milles põletati prügi, ning kustutasid selle.
21. septembril kell 17.13 said päästjad teate, et Rapla vallas Raka külas põletatakse lõkkes prügi. Päästjad kustutasid lõkke ning otsisid üles lõkkeomaniku. Kuna põletati keskkonnaohtlikke jäätmeid, teavitasid päästjad sellest ka Keskkonnaametit.
24. septembril kell 14.44 said päästjad väljakutse Kehtna valda Nadalama külla, kus kodanik tegi vales kohas, lisaks veel ka keskkonnaohtlikku lõket. Süttivate asjade vahetus läheduses tehtud prügilõke kustutati päästjate poolt ning kodanikule tehti selgitustööd.

Liiklusõnnetus Loone külas
23. septembril kell 11.26 kiirustasid päästjad Kohila vallas Loone külas juhtunud liiklusõnnetusele. Kahe sõiduauto kokkupõrke tõttu oli üks sõiduautodest hakanud suitsema ning tee oli õnnetuse tõttu autoosi täis. Päästjad eemaldasid autodel süttimisohu ning puhastasid sõidutee liiklusõnnetuse tagajärgedest.

Vanas viinaköögis  tehti lõket
24. septembril kell 16.01 teavitati häirekeskust, et Märjamaa vallas Vana-Vigala külas asuva vana viinaköögi katusekivide vahelt tuleb valget suitsu. Päästjad tuvastasid, et ruumi vahelagi põles ning teiselt korruselt avastati lõke. Päästjad kustutasid ca kümne ruutmeetri suuruse põlengu kell 16.41.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused