-15.6 C
Rapla
Kolmapäev, 6 dets. 2023
UudisedRapla gümnaasium pälvis Eesti sportlikuma kooli tiitli

Rapla gümnaasium pälvis Eesti sportlikuma kooli tiitli

Rapla gümnaasium pälvis eelmise õppeaasta eest Eesti sportlikuma kooli tiitli, mida annab välja Eesti Koolispordi Liit. Kuldse rändkarika sai kool kätte kolmapäeva, 27. septembri ennelõunal lühikesel tseremoonial kooli korvpalliplatsil.
Rändkarika andis Rapla gümnaasiumile üle Eesti Koolispordi Liidu projektijuht Mattias Metsaru. Karika võttis vastu kehalise kasvatuse õpetaja Kustas Põldoja. Aasta sportlikuma kooli tunnustus anti välja õppeaasta 2022/2023 tulemuste eest Eesti Koolispordi Liidu egiidi all toimunud võistlustel. Tiitli teeb veel väärtuslikumaks see, et samas kategoorias konkureeris tervelt 89 gümnaasiumit.
Teise koha selles arvestuses pälvis Kohila gümnaasium, kes teenis küll sama palju punkte kui Rapla, ent esikohtade arvestuses oli Rapla parem.
Sportlikuma gümnaasiumi karikat anti välja kolmandat aastat. Varasemal kahel õppeaastal on selle võitnud Põlva gümnaasium. Koos karikaga sai kool ka diplomi ning kleepsud, mis kuulutavad Rapla gümnaasiumi esikohta eelmise õppeaasta saavutuste eest.

Illustreeriv foto. Foto: Camilla Kännola
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused