-11.7 C
Rapla
Laupäev, 9 dets. 2023
SportMaastikuteatejooksu tulemused

Maastikuteatejooksu tulemused

Koolinoorte maastikuteatejooksuvõistlus peeti Rapla Kesklinna kooli staadioni ümbruses 26. septembril. Osales rekordarv võistkondi 14 koolist – 29 – ja kokku 229 koolinoort.
Võistlus toimub neljas grupis: I grupp 10.-12. klass, II grupp 1.-5. ja 6.-9. klass (võistkonnas 5 tüdrukut ja 5 poissi) ning III ja IV grupp 1.-6. klass ja 7.-9. klass (võistkonnas 3 tüdrukut ja 3 poissi). Kõigepealt toimus võistlus erinevatele klassidele ja gruppidele pendelteatejooksus ja seejärel maastikuteatejooksus, kus tüdrukud jooksevad 300 m ja poisid 500 m.
Staadion rõkkas võistkonnakaaslaste kaasaelamisest. Koolid, kes osalesid, olid selle võistluse osanud edukalt sättida liikumisnädala ürituste raamidesse. Rajad valmistas ette peakohtunik Jaak Liivandi ja stardid viis kiirelt läbi Andres Saks.

I grupp: (arvesse 2 teatejooksu kohapunktid)
1. Rapla G (Majandra Liis Pitkanen, Laura-Liis Väljar, Liseth Vain, Lisandra Vetesina, Lorelii Estaal, Kristofer Alex Jeanty, Kaspar Krill, Rico Robin Rikk, Erki Ütsmüts, Mervin Mägi, võistkonna esindaja õp Erika Šefer-Müller)
2. Kohila G (Lisette Liiker, Elis Vahtmäe, Kertu Tamm, Janete Juhkam, Teele Tuul, Sten Meerbach, Mihkel Kaspar Ojala, Hugo Miljand, Kristofer-Robin Plamus, Kert Koljada, Matteus Aus, võistkonna esindaja õp Kaur Heinaru)
3. Märjamaa G (Gabriel Ilisson, Remi Evestus, Kennet Sassi, Jette Sepp, Riin Voolaid, Elis Alamaa, Elisabeth Grišin, Perit Paeste, võistkonna esindaja õp Annely Gubinski)
II grupp (koolid 1.-9. kl õpilaste arvuga 300 ja rohkem, arvesse 4 teatejooksu kohapunktid)
1. Rapla KK (1.-5. kl – Berta Aller, Luisa Bollverk, Eva Marie Lindal, Rahel Rahuoja, Hanna Heliste, Kairold Kaidla, Sander Satsi, Bruno Bachman, Karl Henri Vääri, Paul Ööbik. 6.-9. kl – Bia Aller, Kärt Kõiv, Meribel Müts, Kendra Loose, Keiti Soeson, Laurete Härmask, Marttis Runno, Ron Maasing, Marko Vain, Karel Müür, Üllas Närripä, võistkonna esindaja õp Jaak Liivandi)
2. Kohila G (1.-5. kl – Reena Šeiko, Anni Sillaste, Mirjam Einmann, Oksana Selemeneva, Älis Suurmäe, Eliise Laanmets, Ott Lukkonen, Mart Heinrich Remmel, Dirk Edrik Tori, Laur Marten Laanmets, Armand Tobi, Sten Puusepp. 6.-9. kl – Grete Einmann, Loore Mia Laanmets, Merlin Toirk, Marit Veli, Eliset Reinumäe, Adele Šeiko, Mihkel Malv, Karl Suuroja, Mihkel Olo, Markus Sepp, Sten Markus Reinmets, Jaan Eerik Maasalu, võistkonna esindaja õp Kaur Heinaru)
3. Märjamaa G (1.-5. kl – Saskia Aas, Sofia Aas, Merlis Lõkov, Ketriin Kerner, Tuule Liis Kann, Danila Kristjan Svistunov, Max Udusalu, Joonas Pikani, Jasper Svetš, Hendrik Iva. 6.-9. kl – Mirtel Tamm, Hanna Leetna, Nele Liis Vihm, Grete Artel, Karro Võigemast, Mikk Riive, Derek Erm, Kevin Randviir, võistkonna esindaja õp Annely Gubinski)
III grupp (koolid 1.-9. kl õpilaste arvuga 80-299, arvesse 4 teatejooksu kohapunktid)
1. Valtu PK (1.-6. kl – Meribel Laande, Lilli Laureta Lepikult, Hanna Ansen, Oliver Põldmaa, Markus Kasepõld, Ron Kensap. 7.-9. kl – Maribel Laidmets, Annabel Altvälja, Merit Mia Seemer, Ruuben Põldmaa, Mart Mihkel Makko, Kaspar Oks, õp Andres Saks)
2. Kaiu PK (1.-6. kl – Laura-Liisa Küttim, Karoli Hunt, Maina Mary Mathias, Mattias Mõtt, Iko Muna, Taavi Talvoja. 7.-9. kl – Isabel Muna, Karolin Metssalu, Maribella Aunap, Ingrid Saar, Jarmo Vugt, Gregor Väljaots, Ragnar Tuberik, õp Piibe Pärn)
3. Juuru EVK (1.-6. kl – Liisbeth Riismann, Gendra-Marie Rahnel, Lenna Kiviste, Mirtel Talvoja, Kevin Kivikangur, Mihkel Kallasmaa, Marten-Olari Paiken. 7.-9. kl – Heleri Salmu, Jane Kajandi, Indra Lokk, Adeliis Aria, Renari Aav, Tõnis Talvoja, Rannar Kiviste, võistkonna esindaja õp Ken Lill)
IV grupp (koolid 1.-9. kl õpilaste arvuga alla 80 + algkoolid, arvesse 4 teatejooksu kohapunktid)
1. Vana-Vigala PK (1.-6. kl – Anna Baranova, Eliise Liira, Kete-Ly Ülenurm, Henry Nurmeots, Kevin Vitsberg, Eerik Nurmeots. 7.-9. kl – Gerda Asumets, Grete Aljas, Mirtel Pilv, Karl Linnas, Rasmus Kuik, Kenneth Müürisepp, õp Nele Nisumaa)
2. Kivi-Vigala PK (1.-6. kl – Kamiina Pavelson, Katriin Igbeneme, Anna Tovstsik, Rico Rämo, Kevin Laasma, Rasmus Tähe. 7.-9. kl – Heidi Laasma, Ulla-Silvia Udras, Ott Saar, Leonardo Green, Marek Kõrgessaar, õp Marko Kreuz)
3. Eidapere K (1.-6. kl – Laura Šelgunov, Victoria Lind, Lilian Kaunissaar, Janari Laid, Regina Lind, Kardo Laid, Kaspar Tomson. 7.-9. kl – Ly-Sandra Eeron, Marii Laur, Lizette Vilbas, Öösike Aidla, Erki Teearu, Andreas Idvand, Enri Vedelin, õp Kenneth Koosma)

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused