-4.3 C
Rapla
Laupäev, 2 dets. 2023
UudisedMihkel Nestor: käibemaks lööb valusaimalt vaesemaid

Mihkel Nestor: käibemaks lööb valusaimalt vaesemaid

Teisipäeval toimus Raplamaa ettevõtlusnädala ajal suurüritus „Ettevõtluspäev“, mis keskendus päevakajalistele majandusteemadele. Ülevaate tänasest olukorrast andis ühtlasi SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.

Arvestades maailmas toimuvat ja selle mõju Eestile, milline on üldine majandusprognoos?
Et Eesti majandus on väga sõltuv ekspordist, siis mõjutab meid kõige enam meie peamiste kaubanduspartnerite – Soome, Rootsi, aga ka näiteks Saksamaa käekäik. Kahjuks on just neil riikidel läinud viimasel ajal majanduslikult kehvemini kui paljudel teistel Euroopa riikidel. Suuresti on see omakorda seotud nende enda majanduse ülesehitusega. Nimelt on ka nemad ise üsna sõltuvad kaupade eksportimisest teistesse riikidesse ja pärast koroonapandeemia-aegset ostubuumi on hetkel olnud nõudlus suurem hoopis teenuste 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused