-4.3 C
Rapla
Laupäev, 2 dets. 2023
Politsei- ja päästeteatedPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Märjamaa vald
27. septembril sai politsei teate, et 58-aastane mees lõi 46-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Rapla vald
29. septembril kell 11.08 toimus liiklusõnnetus Raplas Tallinna mnt 17 juures, kus 73-aastane mees sõitis bussiga Iveco Bus Crossway Low Entry otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 37-aastasele naisele. Jalakäija toimetati haiglasse.
30. septembril sai politsei teate, et Raplas parklas seisnud sõiduautos lõi 60-aastane mees oma tuttavat, 37-aastast meest.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Aespas põles saun
1. oktoobril kell 4.17 hommikul teavitati häirekeskust, et Kohila vallas Aespa alevikus Energia põigus on süttinud põlema väike saunahoone. Umbes 3×2 meetri suurune saun põles leegiga ning tuli levis edasi ka läheduses asunud konteinerhoonesse ehitatud suvilasse, mis sai vee- ja tahmakahjustusi. Tõenäoliselt sauna metallkorstnast alguse saanud tulekahju likvideeriti kell 5.30.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused