-15.6 C
Rapla
Kolmapäev, 6 dets. 2023
Uudised“Rabatud” juhatab nii rappa kui ka enda hingesoppi

“Rabatud” juhatab nii rappa kui ka enda hingesoppi

Septembri alguses ilmus Raplast pärit looduse-, matka- ja kirjamehel Romet Vainol raamat “Rabatud”. Selles viib autor lugeja endaga koos avastama rabade maagilist olemust ja arutlema inimese ja looduse vaheliste suhete üle. Ühtlasi avaneb lugejale Rometi isiklik lugu ärevushäiretega ja segaduses noormehest, kes leidis iseend ja oma kutsumuse rabast. Või kas ikka leidis?

Õigupoolest ei ole “Rabatud” esimene raamat, mille kaant Rometi nimi ehib. 2020. aastal ilmus Rometil koostöös Edasi.org ajakirjaga artiklitekogumik “Peegel karu silmades”. Kui uurisin, kui asjakohane on neid kaht raamatut võrrelda, ütles autor, et tema jaoks on need ikkagi väga erinevad. “Kuna esimene on artiklikogumik, pole need tekstid kirjutatud 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused