-11.7 C
Rapla
Laupäev, 9 dets. 2023
UudisedSuvelugejate tänupidu

Suvelugejate tänupidu

Suvelugemise lõpetamisel 30. septembril oli Rapla kultuurikeskuse saal tublisid raamatulugejaid ja nende vanemaid täis. Suvelugemine on toimunud juba 11 aastat ja päeva avasõnades ütles keskraamatukogu lasteosakonna raamatukoguhoidja Ingrid Teder, et kõik suvelugemises osalenud on väga tublid lugejad ja seda mitte ainult suvel.
“Me kõik teame, et mida rohkem ja paremini loed, seda paremini koolis läheb. Ükskõik kuhu tundi sa ju vaatad, olgu see loodusõpetus või matemaatika, igalpool on vaja lugeda ja kui nobedalt loed ja tekstist hästi aru saad, siis läheb sul koolis alati hästi,” ütles Teder. Küsides lastelt, kas neile meeldib lugeda, vastati valjuhäälselt jaa. Küsimusele, kas 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused