-4.3 C
Rapla
Laupäev, 2 dets. 2023
GaleriiGalerii: Raplamaa aasta õpetaja töötab Kohila gümnaasiumis

Galerii: Raplamaa aasta õpetaja töötab Kohila gümnaasiumis

Raplamaa aasta õpetaja 2023 on Kohila gümnaasiumi ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Nele Aus. Maakonna silmapaistvad õpetajad osalesid reedel õpetajate päeva tunnustusüritusel Rapla kultuurikeskuses.

„Ta on õpilaste poolt kõrgelt hinnatud, väga pühendunud, teisi kolleege läbi koostöö kaasav õpetaja, kes oma tasasel ja tagasihoidlikul moel on toetanud Kohila kooliõpilaste arengut,” kirjeldas Nele Ausi maakonna kultuuri- ja hariduse spetsialist Age Tekku tunnustuse üleandmisel. Nele Aus on ise palju õppematerjale loonud, mida oma igapäevases õppetöös kasutab. Tema tundides on arutelu, infootsingut ja kriitilist mõtlemist nõudvad ülesanded tavapärased õppemeetodid. Aus sai lisaks maakonna aasta õpetaja tiitlile ka aasta

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused