-11.7 C
Rapla
Laupäev, 9 dets. 2023
UudisedTorm jättis majapidamisi elektrita

Torm jättis majapidamisi elektrita

Nädalavahetusel räsis Eestit teise astme torm, mis murdis puid ja oksi ning tõi mitmel pool kaasa elektrikatkestusi. Rapla maakonnas oli pärast laupäevast maru ilma vooluta üle 500 kliendi, kuid rikkebrigaadid töötavad ning esmaspäeva ennelõunaks oli Raplamaal 8 aktiivset rikkelist katkestust, millest oli mõjutatud 241 klienti.
Enim voolukatkestusi on Märjamaa vallas, kus on seni veel elektrita 194 klienti. Kõige pikemalt, st laupäeva hommikust peale on vooluta olnud Sääla küla 11 majapidamist.
Andmed muutuvad kiiresti ja hetkeseisu saab vaadata internetiaadressilt https://www.elektrilevi.ee/katkestused/katkestuste-kaart

“Raplamaal tegeleb rikete lahendamisega hetkel neli brigaadi ja loodame tänase päeva lõpuks kõik keskpinge rikked lahendatud saada,” ütles Elektrilevi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Kristi Reiland.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused