16.6 C
Rapla
Neljapäev, 2 mai 2024
SportAvis Utilitas Raplal tuli tunnistada Valmiera Glass Via paremust

Avis Utilitas Raplal tuli tunnistada Valmiera Glass Via paremust

Avis Utilitas Raplal tuli taas lisaajale läinud kohtumises tunnistada tulemusega 75:77 Valmiera Glass Via nappi paremust.

Võõral väljakul peetud kohtumise esimene veerandaeg algas meeskondade jaoks üsna rabedalt ja palliga puterdamist võis näha mõlemal väljakupoolel. Esimeste kohmakuste möödudes suutsid Avis Utilitas Rapla mängumehed end siiski käima saada ning rünnakul oluliselt julgemini tegutsema hakata.
Kui avaperiood kuulus Raplale vaid minimaalse edu ehk ühe punktiga, siis teine veerandaeg kulges juba selgelt paremini. Just kiirrünnakud ja kavalad vaheltlõiked olid need, mis aitasid sel veerandil Avis Utilitas Raplal initsiatiivi haarata ja vahepeal suisa 11 punktiga juhtima minna. Paraku suutsid vastased enne poolaja pausile minekut vahe kuue punkti peale vähendada ning poolajaks oli seega seis 40:34.
Ka pikemalt pausilt naasid väljakule aktiivsemalt just võõrustajad, kuid Avis Utilitas Rapla ei jätnud jonni ning pani jälle järgmise käigu sisse. Nii suudetigi taas kaks minutit enne veerandaja lõppu kümnepunktine eduseis sisse mängida ning saalis viibinud Valmiera fännide kurvastuseks hakkas tunduma, et tugevam on ikkagi võidu suunas liikumas. Paraku nii siiski ei läinud, sest veerandi viimane minut möödus Avis Utilitas Rapla jaoks ebaõnnestumiste saatel. Mänguperiood küll kuulus napilt 54:53 meile, kuid sealt edasi läks seis ainult keerulisemaks.
Just neljandal veerandil suutsid vastased esimest korda päriselt initsiatiivi haarata ja juhtima minna, mistõttu asus Avis Utilitas Rapla tagaajaja rolli. Sellest rollist saadi küll magusate kaugvisete toel välja, kuid juhtohje uuesti enda kätte ei saadud. Nii oligi normaalaja lõpuks seis järjekordselt 68:68 viigis ning ees ootas lisaaeg. Lisaaeg soovitud tulemust paraku ei toonud, olgugi et üks tabav kolmepunktivise ja kaks teenitud vabaviset seda justkui soodustasid.
Emotsiooniderohkest kohtumisest teenisid võidu vastased, kes läksid kaheksa sekundit enne lõpuvilet kahe punktiga juhtima. Avis Utilitas Rapla küll teenis seejärel välja rünnakuõiguse, kuid loogilist viskekohta selle ajaga ei tekkinud. Nii vaataski sireeni kõlades tabloolt vastu ääretult napp ja valus kaotusseis 75:77.
Meeskonna selge liider oli 27 punkti ja 10 lauapalliga Obrad Tomic. Tema järel olid 12 ja 11 punktiga Shevchenko ja Hunter.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare