-15.6 C
Rapla
Kolmapäev, 6 dets. 2023
SportSaaremaa ralli oli autosportlastele paras väljakutse

Saaremaa ralli oli autosportlastele paras väljakutse

Möödunud nädalavahetusel sõitsid Eestimaa rallisõbrad Saaremaale, et saada osa järjekordsest Saaremaa rallist. Vaatamata rasketele ilma- ja sõiduoludele oli Raplamaa erinevates startides uhkelt esindatud.
Saaremaa ralli koosneb 13 katsest ning autosportlastele on tegemist Eesti meistrivõistluste viimase etapiga. Starti läks kokku üle saja ekipaaži, kelle seas rohkelt Raplamaa esindusi. Ainuüksi Juuru tehnikaklubist osales rallil viis meeskonda. Niinemets/Allika kimasid EMV6 klassis BMW M3ga, saavutades 37 võistkonna seas neljanda koha. Kuna meestel oli  võistlustele minnes punktitabelis edu kahe konkurendi ees vaid 9 punkti, oli Taavi 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused