-4.3 C
Rapla
Laupäev, 2 dets. 2023
UudisedEttevõtlikud Naised Raplamaal viinamarjaväätide maal Gruusias

Ettevõtlikud Naised Raplamaal viinamarjaväätide maal Gruusias

Andra Liibek,
Ettevõtlikud Naised Raplamaal MTÜ juhatuse liige ja projektijuht

Raplamaa naisettevõtjatel on traditsioon minna korraks sügisel vaatama, kuidas läheb mujal maailmas. Ühiselt käiakse, et õppida, saada kogemusi, leida häid sõpru ja luua sidemeid. Septembri keskel pakitigi kohvrid ja asuti teele Gruusia poole, vaatama ja kogema Gruusia külalislahkust, traditsioonide küllust ja ettevõtjaid.

Meid oli 16-liikmeline seltskond ning Gruusias võttis meid vastu juba tuttav eestlane Mart Mardisalu, kelle eestvedamisel nautisime viis päeva seda imelist maad ja tutvusime ettevõtjate ning tavaliste inimestega.
Olime oma kogemusreisi planeerinud Gruusia pealinna Tbilisisse ning lähiümbrusesse. Esimesel päeval külastasime Gruusias asuvat Eesti saatkonda, kus võttis meid vastu reisijuht Mart Mardisalu koos oma kaasa Riina Kaljurannaga, kes on Eesti suursaadik Gruusias. Riina Kaljurand on Gruusias Eesti saatkonnas töötanud alates 2020. aastast ja ütleb, et selles mehises riigis on naisena end kehtestada raske.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused