-4.3 C
Rapla
Laupäev, 2 dets. 2023
SportAvis Utilitas Rapla pidi vastu võtma kindla kaotuse

Avis Utilitas Rapla pidi vastu võtma kindla kaotuse

Rapla korvpallikool

Avis Utilitas Rapla pidi tulemusega 66:90 võtma liiga valitsevalt meistrilt BC Prometeilt vastu kindla kaotuse.

Järjekordne Lätimaa pinnal peetud kohtumine sel korral paraku üllatusmomenti ei toonud, sest ühisliiga valitsev meister BC Prometei asus juba varakult enda paremust maksma panema. Vastukaaluks pusis aga Avis Utilitas Rapla pikalt oma rünnaku lahenduste ja sujuvuse leidmisega. Nii ei olnudki avaveerand just eriti paljulubav ning Rapla kaotusseis oli esimese kümne minuti lõppedes 8:28.
Teisel veerandil visketabavus magusate kolmepunktivisete toel küll oluliselt paranes, kuid ka vastased olid rünnakul pidurdamatud. Nii ei õnnestunudki Avis Utilitas Raplal kaotusseisu vähemaks teha ning poolajapausile mindi selges tagaajaja rollis 26:50.
Riietusruumi paus mõjus meeskonnale hästi, sest platsile naastes oli mänguplaan oluliselt selgem ning uut ja aktiivsemat tegutsemist võis täheldada mõlemal väljakupoolel. Agressiivsem tegutsemine kandis teataval määral ka vilja, sest hoogu läinud kapten Laane tabas veerandaja jooksul suisa neli kaugviset. Kolmas mänguperiood oli küll Avis Utilitas Rapla jaoks kõige resultatiivsem, kuid vahe oli selle lõpuks siiski 51:71.
Viimasel veerandil meeskonna julge tegutsemine jätkus ja kaotusseis suudeti üks hetk suisa 13 punkti peale tuua, kuid paraku ei jätnud ka võõrustajad jonni. Prometei näol oli vastas klassiga meeskond, kes võitles viimaste mänguminutiteni ja pani oma tasemevahe ikkagi maksma. Nii pidigi Avis Utilitas Rapla võtma tulemusega 66:90 vastu õpetliku kaotuse.
Meeskonna liider sel õhtul oli 18 punkti ja kuue resultatiivse sööduga Rait-Riivo Laane. Temast järgmised suurimad punktitoojad olid Hunter ja Niits, kes tõid vastavalt 14 ja 9 punkti.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused