-5.3 C
Rapla
Pühapäev, 3 dets. 2023
ValladKohila valdKohila keskkonnahariduse keskus sai uuenenud ilme

Kohila keskkonnahariduse keskus sai uuenenud ilme

Kohila keskkonnahariduse keskus tutvustas püsiekspositsiooni, mis kutsub külalisi loodusmetsa, raba, niidu ja Keila jõe kooslustega paremini tuttavaks saama.

Kohila keskkonnahariduse keskus tõmbas joone alla MATA (maakondade arengustrateegiate elluviimise toetusmeede) projektile, mille toel on tegelenud keskkonnahariduse kättesaadavuse laiendamisega Raplamaal ja sellest väljaspool.
Projekti käigus lõi keskus iga valla territooriumile kaks virtuaalse giidiga matkarada, valmisid erinevad õppemängud ja uuenenud väljanägemise sai ka Kohila gümnaasiumiga sama katuse all tegutsev keskkonnahariduse keskus ise. Möödunud neljapäeval tutvustas keskuse juhataja Irene Volk koos Kätri Kaigiga kõikidele külalistele uuenenud ruume ja projektiga loodud uusi õppimisvõimalusi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused