-11.7 C
Rapla
Laupäev, 9 dets. 2023
UudisedNoorte laulu- ja tantsupidu „Püha on maa“ sai tänuliku punkti

Noorte laulu- ja tantsupidu „Püha on maa“ sai tänuliku punkti

Triinu Ülemaante,
XIII noorte laulu- ja tantsupeo „Püha on maa“ Raplamaa kuraator

XIII noore laulu- ja tantsupidu võeti Raplamaal kokku 12. oktoobril Ummaru külas Vigala jõel Parvematkade parvekesel. Kutsusime kokku kõik kollektiivijuhid, meeskonnaliikmed, toetajad ja abilised, et tänada kõiki, kes noortepeo „Püha on maa“ toimetustesse panustasid.

Tänupidu algas lauluga „Siia laotan südame“ Maili Metssalu ja Jaan-Eerik Aardami esituses, mis juhatas sisse tänupeo – nad kõik on laulu- ja tantsupidude traditsioonile oma südame laotanud. Sedasi nägin mina, mida kollektiivijuhid ja teised asjaosalised on teinud ja teevad ka väljaspool suuri laulu- ja tantsupidusid.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused