8.8 C
Rapla
Pühapäev, 28 apr. 2024
SportRaplamaa JK alistas Saue JK

Raplamaa JK alistas Saue JK

Raplamaa jalgpallikool

II liiga lääne-lõuna tsooni 21. vooru kohtumises võõrustas Raplamaa JK esindusmeeskond Saue JK meeskonda. Meeskonnale oli see viimaseks mänguks Raplas naturaalmurul, kahes viimases kodumängus võetakse vastane vastu Rapla jalgpallihallis.

Pühapäeval, 8. oktoobril oli oodata rasket mängu nii tuulise ilma, mudase väljaku kui ka raske vastase tõttu. Sauekad asusid tabelis viiendal ja kodumeeskond üheksandal kohal neljateistkümne võistkonna seas.
Mängu algusest polnud möödunud kahte minutitki, kui koduvõistkond juhtima asus. Raimond Stepanjuga sai vastaselt palli kätte ja murdis paremalt äärelt otsajoone pealt läbi ning söötis värava ette, kust Madis Nurmik palli sisuliselt tühja väravasse suunas. Edasi kulges mäng pigem kodumeeskonna kontrolli all, kuni 41. minutil sauekate ründaja keskväljalt pika söödu sai, kerges suluseisulõhnalises olukorras kaitsjat edestas ning kuna vastu tulnud RJK väravavaht Jõessar viga teha ei soovinud (mis tähendanuks eemaldamist), sai vastane ka sealt mööda ja suunas palli väravasse. Seisul 1:1 ka poolaeg lõppes.
Teine poolaeg kulges samas võtmes, kodumeeskond oli domineerivam ja napi viie minuti möödudes asuti taas juhtima. Viljo Sinikas realiseeris trahvikastis olukorra nii täpselt, et lõi vasaku jalaga, mis pole Viljol tugevam, palli kahelt vastaselt jalge vahelt läbi, lõpuks ka väravavahi puusa alt ning viis kodumeeskonna 2:1 ette. 62. minutil oli karistuslöögi võimalus Sauel ja värava ette söödetud palli tabas meie kaitsja nii õnnetult, et see sattus vastasele sedasi selja taha, et ta sai selle kannaga värava poole suunata ja pall ka väravasse läks. Kõik olid üllatunud ja nõutud.

Viimane sõna jääb meile

Mängijaid vahetati, aga mängupildis suuri muudatusi ei olnud, Raplamaa kasutas rünnakutel palju Martin Tilka ja Madis Nurmikut ning vastane otsis pikkade pallidega oma tugevat ründajat Avilat. 84. mänguminutil soovis vastane pika palliga vahetada äärt, kuid Raimond Stepanjuga ennetas millimeetrite mängus vastast, lõikas kõrge palli tal eest ära ning liikus trahvikasti suunas. Sööt Madis Nurmikule, kes palli külma närviga värava nurka suunas. Nooruke väravavaht sai küll käega pihta, aga palli teekonda see ei vääranud. 3:2 taas eduseisus Raplamaa JK seda enam käest ei andnud ja kirjutas taas tabelisse 3 punkti.
Viimasest neljast Raplas toimunud kohtumisest tegime professionaalse otseülekande, mida vahendasime läbi Raplamaa Sõnumid kodulehe. Kõik need mängud lõppesid kodumeeskonna võiduga ja mängijad tunnistasid lisamotivatsiooni pingutada.
Lisaks kodumängule 8. oktoobril käis Raplamaa JK esindusmeeskond 12. oktoobril Sportland Arenal, kus nende vastaseks Tallinna FC Flora U19. Mäng algas 16. minutil meie meeskonna poolt vaadatuna hästi, sest Oliver Andresel õnnestus pall väravasse saata. Platsilt tuli aga lahkuda valusa 1:3 kaotusega.
Järgmine kodumäng Raplas toimub 21. oktoobril, kui võõrustame FC Hiiumaa/Läänemaa JK ühismeeskonda. Ole siis kohal!

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare