-14.5 C
Rapla
Teisipäev, 5 dets. 2023
SportAvis Utilitas Rapla teenis kodusaalis Läti Ülikooli üle rõõmustava võidu

Avis Utilitas Rapla teenis kodusaalis Läti Ülikooli üle rõõmustava võidu

Rapla Korvpallikool

Pärast mitmeid võõrsil peetud mänge sai Avis Utilitas Rapla tagasi kodusaali ning võimaluse võõrustada teisipäevaõhtuses kohtumises Läti Ülikooli. Kauaoodatud mäng sai võimsa avastardi, sest avarünnaku teenis Rapla ja skoori avas Tormi Niitsu magus kolmepunktivise.

Nii kuuluski initsiatiiv kohe alguses kodumeeskonnale ning julgete läbiminekute ja palli aktiivselt liigutamisega suudeti seda ka vapralt hoida. Avaveerandi teine pool küll tõi kaasa teatavaid rumalusi, kuid veerandaeg lõppes siiski Avis Utilitas Rapla eduseisus 20:16.
Ka teine mänguperiood algas mõningate raskustega ja vastased Lätist suutsid mõneks hetkeks suisa eduseisu haarata, kuid veerandi keskel tegid Rapla mängumehed tagasituleku ning asusid jälle juhtohjasid enda kätte haarama. Aktiivset tegutsemist ilmestasid ka rahva käima tõmmanud pealtpanekud ja suisa kolmel järjestikusel rünnakul tabatud kaugvisked. Nii suudeti poolajaks vahe kaheksa punkti peale viia ja 42:34 eduseisult oli julgem riietusruumi aru pidama minna.
Mõttepausilt naastes jätkas Avis Utilitas Rapla sealt, kus pooleli jäi. Läti Ülikool suutis end vahepeal lähemale mängitada ja mängukäiku ülemäära mugavaks ei teinud, kuid just kiirrünnakutest saadud punktid ning meeskondlik tegutsemine aitas Raplal eduseisu säilitada. Kolmanda veerandaja lõpuks oli skoor 65:51.
Selline sissemängitud eduseis tuli igati kasuks, sest otsustaval perioodil ei tahtnud Avis Utilitas Rapla mängijate poolt teele saadetud pall kuidagi läbi korvirõnga minna. Õnneks sel õhtul need möödavisked ja ootamatud pallikaotused saatuslikuks ei saanud ning enesekindlam meeskond võttis ikkagi oma. Kodumeeskond teenis seega tulemusega 71:63 hooaja teise võidu.
Eriti hoos selles kohtumises oli Tormi Niits, kes kogus 14 punkti ja kuus lauapalli. Tema järel olid Paasoja ja Shevchenko 12 ja 11 punktiga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused