-4.3 C
Rapla
Laupäev, 2 dets. 2023
SportAlus selgitati paremaid sulgpalli karikavõistlustel

Alus selgitati paremaid sulgpalli karikavõistlustel

14. oktoobril kohtusid Alu spordihoones sulgpallimängijad, et võtta mõõtu järjekorras 12. lahtistel karikavõistlustel. Üksikmängudel osales 34 mängijat.
Sel korral oli osalejaid mõnevõrra vähem kui möödunud aastal. Treener Kairo Kadarpik ütles, et sulgpall üksikmänguna on väga nõudlik ning väga paljud täiskasvanud seda tihtipeale seetõttu mängida ei taha. See on ka põhjus, miks osalejaid oli sel korral pisut vähem kohale tulnud, arvas ta. Sellegipoolest võtsid Alus omavahel mõõtu nooremad ja vanemad mängijad, kes jagati võistlusgruppidesse vastavalt kogemustele ja oskustele. Rinda pistsid ühes grupis need, kel rohkem treenitust ja kogemust, ning teises need, kel vähem.
„Me tahame ikkagi sulgpalli populariseerida ja anda nendele ka võimalus võistlemiseks, kes vähem on harrastanud,“ ütles Kadarpik.
Meeste esimeses arvestuses oli teistest üle Kairo Kadarpik, kes alistas nii Keijo Valtingu kui ka Rando Roosla. Meeste rahvaliiga esikolmik kujunes aga järgmiselt: 1. Rainer Põhjala, 2. Jaanus Piirimees ning 3. Virgo Olju.
Naiste seas oli võidukas Janete Tiits, kellele järgnes Eliis Nurmsoo ja kolmandana Ly Tomingas. Tüdrukute parim oli Anett Ainsar, kellele järgnesid teisena Kreete Mõisnik ja kolmandana Getri Roosla. Neidude teises võistlusklassis oli osavaim Eliise Kundla, tema järel Lenne Kiviste ja Gritt Roosla. Poiste klassides oli kohal sel korral kokku neli võistlejat, kellest esimeses võistlusklassis saavutas esimese koha Oskar Neeme, teise Mairon Kask. Teises võistlusklassis jäi peale aga Mattias Taling, kes alistas Kaur Tobias Masingu.
Kadarpiku sõnul näitavad üksikmängud, et uusi noori mängijaid on peale tulemas, mis on igati positiivne. „Ka poisid teevad väga häid mänge,“ ütles ta.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused