-4.3 C
Rapla
Laupäev, 2 dets. 2023
PersoonHenri Zibo 17 aastat akordioniga

Henri Zibo 17 aastat akordioniga

Möödunud nädalal tähistati üle-eestilist rahvamajade nädalat, kus lõi kaasa 127 kohalikku kultuurikantsi, sealhulgas Hageri rahvamaja oma verivärske juhataja, 27-aastase Henri Ziboga.
Kuigi aeg oli igati paslik rahvamaja uue juhatajaga rääkimiseks, korraldab Henri sel nädalal Tallinnas suurejoonelist rahvusvahelist akordionifestivali „Accordionfest“, mistõttu ei õnnestunud temaga silmast silma kohtumist kokku leppida ja soe käepigistus uue rahvamaja juhatajaga jäi sel korral ära. Meie õnneks on virtuaalsed võimalused igati kättesaadavad ning saame tuttavaks just sel viisil.
Kohtume laupäeva hommikul, just eelmisel päeval oli Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia (EMTA) suures saalis olnud akordionifestivali avakontsert. Terve selle nädala jooksul toimuvad erinevad kontserdid ning grande finale on laupäeval, 28. oktoobril EMTA-s. 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused