-13.9 C
Rapla
Teisipäev, 5 dets. 2023
UudisedMaakonna spordirahastus ei ole veel päris selge

Maakonna spordirahastus ei ole veel päris selge

Spordiliitude esindajad arutasid kultuuriministeeriumi otsust rahastada edaspidi vaid maakondlikke spordiliite. Täpset selgust teemas veel ei ole, küll aga on teada mõningad nüansid.
Kultuuriministeerium otsustas suvel, et alates järgmisest aastast lõpetatakse kahe katusorganisatsiooni, Eesti Koolispordi Liidu (EKSL) ja Eestimaa Spordiliidu Jõud rahastamine ning toetused suunatakse otse maakondlikele spordiliitudele. Möödunud kolmapäeval, 18. oktoobril toimunud koosolekul osales Rapla Maakonna Spordiliidust (RMSL) tegevjuht Janar Soo, kelle sõnul on täna keeruline öelda, kuidas asi täpselt edasi läheb.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused