-4.3 C
Rapla
Laupäev, 2 dets. 2023
SportVõit TalTech Optibeti vastu libises käest

Võit TalTech Optibeti vastu libises käest

Rapla Korvpallikool

Avis Utilitas Rapla pakkus võimsa lahingu, kuid pidi siiski võtma TalTech/Optibeti käest vastu valusa kaotuse 79:86.
Pealinna külla sõitnud Avis Utilitas Rapla sai oma rünnakumootori juba avaperioodil hoogsalt käima ning enesekindlalt tegutsenud meeskond haaras üllatuslikult kohe selge liidrirolli. Julged läbimurded korvile ja omavahel palli aktiivne liigutamine kandsid vilja, sest esimese veerandi lõpuks oli Rapla eduseis suisa 32:16.
Hooaega ülimalt võidukalt alustanud TalTechi mängumehed suutsid end paraku teisel veerandajal tagasi mängu tuua ning Avis Utilitas Rapla väljavõidetud algedu sulas kiirelt. Vastastel õnnestus ka Rapla rünnakulahendustele pidurit tõmmata, mistõttu kulges meeskonna jaoks skoori tegemine üpris raskelt. Nii kahaneski poolajaks eduseis kolme punkti peale 47:44.
Kolmandal veerandil suutsid Avis Utilitas Rapla mängijad taas tunduvalt loogilisemaid sooritusi teha ja edu üks hetk taas suisa 11 punkti peale paisutada, kuid see kadus sama kiirelt. Mänguperiood lõppes Rapla poolt vaadates skooriga 68:65 ning seega jäi kõik otsustava veerandi peale.
Paraku oli just neljas veerand see, kus võõrustajad selgelt domineerima asusid. TalTechi visked läksid, Avis Utilitas Rapla omad nii kaare seest kui ka tagant paraku mitte. Nii saidki vastased juhtima ja eduseisu nad enam mängu lõpuni käest ei lasknudki. Kaks minutit enne lõpuvilet oli Rapla viie punktiga tagaajaja rollis, kust kõikide katsetuste kiuste välja ei rabeletud. Avis Utilitas Rapla pakkus võimsa lahingu ja ääretult magus võit liiga ühe turniiritabeli liidri vastu oli juba käegakatsutav, kuid paraku tuli sel õhtul leppida valusa kaotusega 79:86.
Meeskonna resultatiivseim oli 17 punkti ja seitsme lauapalliga Malik Pope. Paasoja lisas omakorda 15 ja Shevchenko 13 punkti.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused