-11.2 C
Rapla
Laupäev, 9 dets. 2023
ValladMärjamaa valdVana-Vigala toidukaupluse katusel lahvatas tulekahju

Vana-Vigala toidukaupluse katusel lahvatas tulekahju

Reedel, 27. oktoobril kell 15.59 teatati häirekeskusele Märjamaa vallas Vana-Vigala külas kaupluse katuselt tulevast suitsust. Päästjate saabumise ajaks olid inimesed kaupluse ruumidest evakueeritud, hoone fassaadilt tuli paksu suitsu, näha oli leeke ja 3 inimest kustutasid põlengut pulberkustutitega. Põles kaupluse külge ehitatud kutsekooli hoone fassaad, kus samal päeva olid toimunud katuse remonttööd. Õppehoonest evakueeriti inimesed ja kõik koolihoone ruumid kontrolliti üle. Kustutustöödel osalesid Märjamaa, Lihula, Pärnu-Jaagupi ja Risti kutselised päästjad. Päästetööd lõppesid kell 18.18.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused