-14.5 C
Rapla
Teisipäev, 5 dets. 2023
SportAvis Utilitas Rapla pidi Kalev/Cramo paremust tunnistama

Avis Utilitas Rapla pidi Kalev/Cramo paremust tunnistama

Rapla korvpallikool

Avis Utilitas Rapla pidi Kalev/Cramo vastu peetud tulises lahingus tunnistama tulemusega 67:71 vastaste nappi paremust.
Laupäevane kodumäng kulges kui tõeline põnevusfilm, sest Avis Utilitas Rapla pakkus valitseva Eesti meistri Kalev/Cramo vastu ülimalt tulise duelli. Kodumeeskond suutis mängu hästi alustada ja näitas juba avaveerandil, et midagi kergelt sel õhtul ära ei anta. Seda ilmestas ka viik 16:16, mis esimese veerandaja lõpuks punktitablool oli.
Teisel mänguperioodil said küll pealinnast külla sõitnud mängumehed valusate kolmepunktivisete toel paremini minema, kuid veerandi teises pooles suutsid ka Avis Utilitas Rapla mängijad enda viskemasina taas paremini käima saada. Nii mängitigi skoor tasa ja poolajaks oli vahe minimaalne 34:35.
Pikemalt mõttepausilt mängu naastes võis tunduda, et vastased on jälle vaikselt eest ära minemas, kuid tegelikult suutis Avis Utilitas Rapla meeskond head vastupanu osutada ja maa-ala kaitse toel Kalev/Cramo elu korralikult raskeks teha. Tänu julgele tegutsemisele ei paisunudki vahe liiga suureks ning enne otsustavat veerandit oli kõik veel lahtine ja Rapla poolt vaadates seis 47:50.
Neljas veerandaeg kulges samuti tasavägiselt ning poolteist minutit enne lõppu, mil skoor 64:64 viigis oli, ei olnudki kellelgi veel aimu, kummale poole see kohtumine läheb. Paraku tabas järgnenud ründevea ja möödaviske näol ebaõnn just kodumeeskonda ning vastastel oli lihtsalt rohkem juurde panna. Nii pidigi Avis Utilitas Rapla sel lõpusekunditeni pingelises mängus leppima valusa 67:71 kaotusega.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused