4.9 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Kehtna vald
Politseile laekus teade, et Kehtnas tekkis kahe mehe vahel rüselus, mille käigus sai viga 36-aastane mees. Juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.

Märjamaa vald
27. oktoobril anti politseile teada, et viimastel kuudel täpselt tuvastamata ajal varastati Märjamaa alevis Liiva tänavalt eramu hoovist erinevaid ehitustellingu detaile. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Rapla vald
28. oktoobril sai politsei teate, et Raplas Kauba tänaval asuva ööklubi juures toimunud konflikti käigus lõi 37-aastane mees 33-aastast meest. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Murdunud puud
20. oktoobril kell 18.14 käisid päästjad Järvakandi alevikus eemaldamas metsateelt kahte suurt murdunud puud.

Tules hävisid laut ja garaaž
26. oktoobril kella 00.04 ajal süttis Kehtna vallas Eidapere alevikus laut ja selle kõrval garaaž. Päästjate saabudes olid hooned leekides. Lauda ja garaaži jäänused kustutati lõplikult kell 2.28. Päästetöö juhi esialgsel hinnangul sai põleng alguse lauta paigaldatud ohutusnõuetele mittevastavast kütteseadmest, mille suitsutoruks oli kasutatud ventilatsioonitoru. Seadet oli päeval köetud.

Tühjenev patarei pani  suitsuanduri tööle
27. oktoobril kell 14.41 anti Kohila alevikus Toome põik kortermajas teada, et naaberkorteris töötab suitsuandur. Päästjad kontrollisid maja ja trepikoda, ka rõdu kaudu, kuid väliseid tulekahju tundemärke ei leitud. Lõpuks pääsesid päästjad ukse kaudu sisse ning tuvastasid, et suitsuandur andis teada tühjenenud patareist. Põlenguohtu ei olnud ja päästjad eemaldasid patarei andurist.

Vana-Vigalas põles kutsekooli fassaad
27. oktoobril kell 15.59 teatati häirekeskusele Märjamaa vallas Vana-Vigala külas kaupluse katuselt tulevast suitsust. Päästjate saabumise ajaks olid inimesed kaupluse ruumidest evakueeritud, hoone fassaadilt tuli paksu suitsu, näha oli leeke ja 3 inimest kustutasid põlengut pulberkustutitega. Põles kaupluse külge ehitatud kutsekooli hoone fassaad. Samal päeval oli seal katust remonditud. Õppehoonest evakueeriti inimesed ja kõik koolihoone ruumid kontrolliti üle. Kustutustöödel osalesid Märjamaa, Lihula, Pärnu-Jaagupi ja Risti kutselised päästjad. Päästetööd lõppesid kell 18.18.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare