-5.3 C
Rapla
Pühapäev, 3 dets. 2023
SportKristian Hallikmägi lõpetas rahvasprintide hooaja noorteklassi tipus

Kristian Hallikmägi lõpetas rahvasprintide hooaja noorteklassi tipus

Koos oktoobri lõpuga sai ühele poole ka rahvaralli ja -sprindi hooaeg. Kolmandat aastat tegi etapid kaasa Rapla ekipaaž Kristian Hallikmägi ja Jaan Pisang (Honda Civic). Rahvasprintide arvestuses saavutasid nad hooaja kokkuvõttes noorteklassis esikoha ning rahvaralli arvestuses J18 võistlusklassis teise koha.

Hooajale pandi punkt 28. oktoobril Kehala rahvaralliga, kus Hallikmägi tuli noorteklassis teiseks. Esimese koha saavutas Kehalas Hallikmägi suurim konkurent Joosep Planken. Kuigi esikoha saatus hooaja kokkuvõttes oli enne viimast etappi 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused