-5.3 C
Rapla
Pühapäev, 3 dets. 2023
SportLiiv ja Vaha maailmameistrivõistlustel hõbedal

Liiv ja Vaha maailmameistrivõistlustel hõbedal

Alari Liiv

3.-5. novembrini korraldati Austrias Schladmingus CSIT maailmameistrivõistlused võistlustantsus. Kolme päeva jooksul osales kokku üle 430 tantsupaari. Kõige kõrgema, professionaalidele mõeldud täiskasvanute Master-kategooria maailmameistrivõistlustel tulid standardtantsudes viieteistkümne paari osalusel hõbemedalile Raplamaa Tantsuklubi Mustang esindajad Andres Liiv ja Kristin Vaha.
Maailmameistriteks krooniti juba varasemast valitsevad maailmameistrid Nikolai Darin ja Natalia Seredina Moldovast ning pronksile tulid Domenico Aliberti ja Roberta Cardone Itaaliast. Mustangist tegi kaasa ka teine tantsupaar – Alari Liiv ja Dana Kadanik, kes samas kategoorias pääsesid poolfinaali. Liivi ja Vaha järgmine võistlus on juba tuleval nädalavahetusel Bulgaarias Varnas, kus minnakse maailmameistritiitlit püüdma show-tantsus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused