-4.3 C
Rapla
Laupäev, 2 dets. 2023
Politsei- ja päästeteatedPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
3. novembril anti politseile teada, et 45-aastane mees lõi eramu juures tuttavat 28-aastast naist.

Kohila vald
31. oktoobril kella 15.16 ajal juhtus liiklusõnnetus Kernu-Kohila mnt 16. kilomeetril, kus 77-aastane naine sõitis sõiduautoga Opel Corsa otsa ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalgratturile, 48-aastasele naisele. Jalgrattur toimetati haiglasse.
4. novembril teatati politseile, et 53-aastane mees lõi eramus ühise alkoholi tarvitamise käigus 33-aastast meest ja 43-aastast meest noaga. 33-aastane mees sai raskelt viga ja viidi haiglasse. 43-aastane mees sai kergemaid vigastusi. Politsei pidas 53-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Märjamaa vald
31. oktoobril anti politseile teada, et Läti külas on täpselt tuvastamata ajal varastatud 51-aastasele mehele kuuluvast töökojast kaks Polaris mootorsaani, mootorratas Jawa ja tööriistu. Kahju on esialgsel hinnangul umbes 45 000 eurot.

Rapla vald
6. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 5. novembri südaööl oli kõrtsis konflikt nelja naise vahel, mille käigus 35-aastane naine lõi 29-aastast naist.

Arvutikelmus
3. novembril anti politseile teada, et 19. oktoobril siseneti tundmatu inimese poolt internetipanga kaudu Raplamaal tegutseva ettevõtte pangakontole ja tehti ilma konto omaniku nõusolekuta ülekandeid. Kahju on üle 19 900 euro.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Liiklusõnnetus bussijaama parklas
3. novembril kell 18.20 vajati päästjaid appi Rapla bussijaama parklas juhtunud liiklusõnnetusele. Kahe sõiduki kokkupõrke tulemusel oli tee autojuppe täis ning need kujutasid ohtu teistele liiklejatele. Päästjad puhastasid tee, et ohutu liiklemine saaks jätkuda.

Kährik eksis hoovi
5. novembril kell 11.27 paluti päästjaid appi Kohila valda Aespa alevikku. Lukustatud hoovi oli eksinud kährik, kes sealt väljapääsu otsis. Päästjad püüdsid kähriku kinni ning viisid ta rahulikumasse metsakeskkonda.

Kortermajas ajas suitsu sisse
6. novembril kell 15.21 teatas Kodila küla kortermaja elanik häirekeskusele, et tema korterisse imbub ülemiselt korruselt kamina kaudu suitsu sisse. Päästjad tuvastasid, et tuulise ilma ja madalrõhkkonna tõttu tekkinud vaakumi tõttu imbus suits läbi korstna teiselt korruselt esimesele. Ohtu inimestele ei olnud.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused