-5.3 C
Rapla
Pühapäev, 3 dets. 2023
SportRaplamaa JK andis liiga liidrile kõva lahingu, ent jäi lõpuks alla

Raplamaa JK andis liiga liidrile kõva lahingu, ent jäi lõpuks alla

Eesti jalgpalli meistrivõistluste teise liiga lõuna/lääne piirkonna viimatises voorus seisis Raplamaa JK ees tõeline pähkel, kui Rapla jalgpallihallis võõrustati liiga liidrit Harju JK Laagri U21-te. Hokiskooriga lõppenud mängus osutusid võitjaks külalised Laagrist, kes võitsid mängu 7:5.

Kohtumine kulges resultatiivselt juba avaminutitest peale. 13. minutiks olid vastased juba 3:0 eduseisus. Rapla mängijatele oli see küll šokk, kuid sellest toibuti kiiresti. Peagi hakkasid ka kodumeeskonna rünnakud vilja kandma ning pooletunnise mängu järel oli 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused