5.8 C
Rapla
Laupäev, 4 mai 2024
SportRaplamaa jõutõstmise meistrivõistlused toimusid Märjamaal

Raplamaa jõutõstmise meistrivõistlused toimusid Märjamaal

Celyn Pirs

4. novembril toimusid Märjamaal Rapla maakonna meistrivõistlused jõutõstmises. Võistlusel osales kokku 35 jõutõstjat, kes andsid endast parima. Raplast võistles 19 sportlast, Märjamaalt 11, Kohilast kolm ning Järvakandist üks.
Tulemused olid muljetavaldavad ning näitasid sportlaste pühendumist. Nii mõnigi jõutõstja purustas isiklikke rekordeid. Neidude absoluudis sai esimese koha Rapla RJ SK jõutõstja Liselle Karjane kogusummaga 252,5 kilogrammi, teise koha saavutas Märjamaa Poweri all võistelnud Emiilia Kalbus, kelle kogusumma oli 205 kg, ning kolmandaks jäi Linda-Kimberli Viigipuu kogusummaga 192,5 kg, kes võistles Rapla RJ SK klubi all.
Noormeeste absoluudis tuli esimeseks Rapla RJ SK sportlane Karl Aleksander Aedla, kes sai kogusummaks 585 kg. Heigo Tamberg, kes võistles Kohila eest, tegi kogusummaks 445 kg ja jäi teiseks ning kolmanda koha saavutas Märjamaa Powerist Kermo Erm, kelle kogusumma oli 375 kg.
Võistlused olid edukad ning näitasid Rapla maakonna jõutõstjate ühtsust ja pühendumist sellele spordile. Ürituse korraldaja oli MTÜ Märjamaa Power koos Rapla Maakonna Spordiliiduga ja Rapla SVK-ga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare