-5.3 C
Rapla
Esmaspäev, 4 dets. 2023
GaleriiGalerii: Kohila staadionil avati sportima innustav grafiti

Galerii: Kohila staadionil avati sportima innustav grafiti

Mitte just paljud Eestimaa staadionid ei saa uhkustada sellega, et nende jooksuradade ääres asub sportima innustav grafiti. Kohila staadioni juures on see nüüd olemas. Kolmapäeval, 1. novembril oli vana garaaži seinale joonistatud grafiti pidulik avamine.

Grafitit võib nimetada isegi sportimist innustavaks meistriteoseks, sest sellel on kujutatud mitmeid erinevaid spordialasid. Kaks kuud kestnud töö autor on Kohila elanik ning spordikeskuse külastaja Alvar Kraav.
Vana garaažihoone on Kohila spordikeskuse territooriumil lagunenud juba aastaid. 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused