-10.6 C
Rapla
Kolmapäev, 6 dets. 2023
SportLiiv ja Vaha on maailmameistrid klassikalises show-tantsus

Liiv ja Vaha on maailmameistrid klassikalises show-tantsus

Alari Liiv

Laupäeval, 11. novembril korraldati Bulgaarias Varnas Varna Open Mayor’s Cup’i raames CSIT maailmameistrivõistlused võistlustantsu show-tantsus. Kõige kõrgemas professionaalidele mõeldud täiskasvanute Master-kategooria maailmameistrivõistlustel Classic Show-tantsus krooniti maailmameistriteks Raplamaa Tantsuklubi Mustang esindajad Andres Liiv ja Kristin Vaha.
Hõbemedali pälvisid Domenico Aliberti ja Roberta Cardone Itaaliast ning pronksi Stiliyan Stanev ja Rosi Mihaleva Kanadast. Tantsupaari Liiv-Vaha järgmine võistlus on kavas 10. detsembril Jaapanis Okinawas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused