-2.8 C
Rapla
Reede, 1 dets. 2023
UudisedMagaziin mõtleb uuest poest Raplas

Magaziin mõtleb uuest poest Raplas

Magaziini kauplusekett tegi esimese sammu Raplasse oma poe ehitamiseks. Novembri alguses esitas KPG Kaubanduse OÜ Rapla vallavalitsusele projekteerimistingimuste taotluse Risti kaubanduskeskuse kõrvale oma poe ehitamiseks.
Protsess nõuab avalikku menetlust, mis tähendab, et kuni 28. novembrini saavad kõik soovijad vallale plaani kohta oma arvamusi ja ettepanekuid saata.
Praegu asub Magaziini Rapla kauplus Nore keskuses Viljandi maantee ääres ja on kohalikele poodlejatele väga armsaks saanud. Sellegipoolest ei tasu uut poodi liiga innukalt ootama jääda. Magaziini kauplusteketi turundusjuht Kerli Pärnapuu ütles, et ettevõte on esitanud küll taotluse projekteerimistingimuste täpsustamiseks, kuid kaupluse ehitusplaane neil praegu veel ei ole.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Poepidaja
15. nov. 2023 13:04

Natukese varajane jutt

Kõik uudised
Kuulutused