-2.8 C
Rapla
Reede, 1 dets. 2023
UudisedÕpetajad streikisid koolides esialgu hoiatuseks

Õpetajad streikisid koolides esialgu hoiatuseks

Reedene hoiatusstreik kulges koolides rahulikult. Haridustöötajad ei ole aga kindlad, kas loodetud sõnum ka kohale jõudis.

Streigist osa võtnud õpetajad ei täitnud oma tööülesandeid kella 9-10. Algatust toetavates lasteaedades oli hoiatusstreik kella 8-9. Eesti Haridustöötajate Liit on öelnud, et otsuseni viis valitsuse palgaläbirääkimistega venitamine ja võimetus pakkuda omalt poolt välja plaan kokkuleppe täitmiseks.
Reedene koolipäev kulges koolides erinevalt. Haridustöötajate liit soovitas koolipäeva alustada pärast streigi algust. Osa koole nii tegidki ja lahendasid esimese tunni koolivälise õppetööga. Näiteks Rapla Kesklinna kooli õpilased said esimese tunni iseseisva töö kodus lahendamiseks.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused