-4.3 C
Rapla
Laupäev, 2 dets. 2023
SportPeeter Pruus valiti Eesti parimaks jalgratturiks

Peeter Pruus valiti Eesti parimaks jalgratturiks

Raplast pärit jalgrattur Peeter Pruus valiti esmakordselt Eesti parimaks meesratturiks. Selle tunnustuse sai ta kätte reede, 10. novembri õhtul toimunud pidulikul jalgrattagalal Tallinna Lauluväljaku klaassaalis.

Eesti Jalgratturite Liit annab igal aastal erinevates klassides välja aasta jalgratturi tunnustust. Esmakordselt Eesti parima tiitli pälvinud Peeter Pruus saavutas maastikumaratoni Euroopa meistrivõistlustel kuuenda koha ning jõudis UCI 1. kategooria maratonil LaTramun pjedestaalile.
Aasta naisjalgratturiks valiti viiendat aastat järjest Janika Lõiv. Olümpiakrossis oma teisele olümpiale pürgiv Lõiv pälvis tänavu Euroopa meistrivõistlustel 13. koha ning maailmakarika sarjas sai ta kuuendal etapil Prantsusmaal Les Getsis 12. tulemuse. Aasta parimaks jalgrattatreeneriks valiti esimest korda Andri Lebedev, kes juhendab Eesti naismaanteeratturite koondist ning töötab Audentese spordigümnaasiumi Otepää filiaalis. Parimaks noortetreeneriks valiti Ekke-Kaur Vosman.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused