-12.3 C
Rapla
Kolmapäev, 6 dets. 2023
ArvamusPsüühilise erivajadusega inimeste toetamine peab olema prioriteet

Psüühilise erivajadusega inimeste toetamine peab olema prioriteet

Olles juba kümme aastat maakonnas toimuvat kajastanud, tundub mulle, et mul on üpris hea ülevaade sellest, millega Raplamaal tegeletakse. Aga ka sellest, millised murekohad aastate jooksul ikka jälle üles kerkivad ja ilma erilise lahenduseta järgmiste otsustajate lauale veeretatakse.
Sellegipoolest saan mõnikord üllatuda, kui õnnestub astuda sisse mõne sellise asutuse uksest, mille tegemistest ma suurt midagi varem ei teadnud.
Möödunud nädalal oli selline positiivne üllatus Kohila turvakeskuse tegevus- ja teraapiakeskus kohe Kohila keskel. Nime Katikodu olen korduvalt kuulnud ja tean, millega seal tegeletakse, aga see konkreetne hoone oma tõesti mitmekesise hulga tegevuste ja teenustega oli üllatus.
Ja kuigi maja ise on väljast lähenedes natuke väsinud ja räsitud, on toad uksest sisse astudes soojad ja neis tegutsevad inimesed toimetavad säravate silmadega, et psüühilise erivajadusega inimeste elu natuke paremaks muuta. Keskuses saavad neile vajalikku abi kliendid lastest eakateni.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused