-10.6 C
Rapla
Kolmapäev, 6 dets. 2023
UudisedRapla kirik võõrustas tervikliku tervenemise teenistust

Rapla kirik võõrustas tervikliku tervenemise teenistust

Pühapäeva, 12. novembri õhtul säras Rapla kirik tuledes ning tänaval jalutajaid kutsusid pühakotta aia peal põlevad küünlad. Sel õhtul leidis aset tervikliku tervenemise teenistus.

See on Eesti ühest kirikust teise rändav sündmus, mis Rapla kirikus toimus küll esmakordselt, kuid varem on see ühe korra toimunud Rapla vabakoguduse ruumides. Silma järgi hinnates võib öelda, et see tõi kokku 300-400 inimest.
Tervikliku tervenemise teenistust tuntakse isegi paremini lühendina TTT. Korraldajate sõnul on see teenistus mõeldud neile, kes vajavad tervenemist ihule, hingele ja vaimule. Üritus koosnes nii muusikalistest etteastetest, palvetest kui ka ettekannetest, kus inimesed  

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused