16.1 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
TVVideopodcast: Kohilas avati sportima innustav tänavakunst

Videopodcast: Kohilas avati sportima innustav tänavakunst

Kohila staadioni jooksuraja ääres seisis aastaid ilmetuna vana garaaž. Nüüd on see äratatud uuele elule. Tänavakunstnik Alvar Kraav võttis kätte ja joonistas sellele sportima innustava grafiti. Nüüd innustab see kõiki, kes staadionil ringe teevad. Seekord ongi Raplamaa Sõnumitel külas just Kraav, et rääkida nii äsja Kohila spordikeskuse juures valminud tööst kui grafitikunstist laiemalt. Ise ta Kohilas avatud tööd muideks grafitiks ei nimeta vaid ütleb, et tegemist on tänavakunstiga.

Kraav on kogenud kunstnik, kes on grafiteid joonistanud juba aastast 1999. Sellest kuidas kunstianne Lasnamäe tänavatel temas avanes, räägib ta juba ise. Facebookis saab tema töödega teha tutvust lehel Alvari Disain ja Instagramis on tema tööd üleval leheküljel alvarkraav_art.

 

Kuulata saab Raplamaa Sõnumite podcasti SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare